Hoofdredacteur

  • Redacteur
  • Auteur
  • Influencer

Otto Thors is als hoofdredacteur de drijvende kracht achter het magazine en platform inGovernment. In de vele artikelen, blogs en discussies staat de organisatie van dienstverlening bij de overheid centraal en blijft geen relevant thema onbesproken.

Redacteur

Als Hoofdredacteur ben ik sinds 2009 verantwoordelijk voor de redactionele koers van het magazine inGovernment. Met veel plezier werk ik daarbij samen met auteurs en redacteuren. inGovernment verscheen aanvankelijk bij Sdu Uitgevers, aansluitend bij Binnenlands Bestuur en tegenwoordig bij de Vereniging van Directeuren Publieksdiensten (VDP) . Het is mijn doel om gevarieerde verhalen over de organisatie van dienstverlening bij de overheid te delen binnen een netwerk van professionals. Door uiteenlopende thema’s te behandelen en verschillende auteurs aan het woord te laten, levert inGovernment als kennisplatform al jarenlang meerwaarde aan ruim 25.000 public professionals.

Auteur

Als Auteur heb ik diverse publicaties op mijn naam staan voor verschillende vakbladen. Dat varieert van een serie interviews met gemeentesecretarissen tot artikelen over best practices in dienstverlening. Voor inGovernment schrijf ik elk kwartaal een redactionele column en interviews met smaakmakers binnen het publiek domein. Daarnaast ben ik als blogger actief op verschillende websites. Voor gastbijdragen aan magazines of websites ben ik altijd te benaderen.

Influencer

Als Influencer probeer ik via social media een actieve bijdrage te leveren aan discussies. Ik gebruik vooral Twitter, LinkedIn en Facebook om verhalen die het verspreiden waard zijn met mijn volgers te delen. Ik let daarbij meer op kernwaarden zoals invloed en interactie in plaats van op vluchtige indicatoren zoals likes of retweets.

Author: admin

Share This Post On