Adviseur

  • Trainer
  • Gamemaster
  • Consultant

Otto Thors heeft als adviseur tientallen organisaties ondersteund bij het ontwikkelen van een social media strategie. Inzet varieert van het ontwikkelen en uitvoeren van workshops en games, tot het volledig begeleiden van klanten tijdens adviestrajecten. Hij werkt pragmatisch, positief kritisch en resultaatgericht.

Trainer

Als trainer heb ik een serie workshops ontwikkeld over de toepassing en impact van social media bij de overheid. Daarbij besteed ik aandacht aan actuele trends, deel ik strategische inzichten en leer ik deelnemers een methodische benadering voor social media die zij naderhand kunnen blijven toepassen. Op basis van evaluatie blijkt dat de waardering voor de prikkelende inhoud en interactieve vertelstijl hoog is. Vandaar dat deze trainingen regelmatig incompany worden georganiseerd alsook landelijk worden geprogrammeerd door de VNG Academie, de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken NVvB en de Bestuursacademie Nederland.

 

Gamemaster

Als Gamemaster heb ik de Social Media Game bedacht voor gemeenten. Dit interactieve bordspel stimuleert dialoog over de impact van social media op het dagelijks werk bij gemeenten. Vanuit verschillende rollen worden uiteenlopende belangen gewogen en oplossingen bedacht voor praktijkgerichte scenario’s. Als Gamemaster begeleid ik het spel, versterk ik de discussie, pleeg ik interventies en begeleid ik de intervisie op basis waarvan nieuwe inzichten ontstaan. Meer weten? Bekijk de Flyer Social Media Game

Consultant

Als consultant adviseer ik organisaties bij het ontwikkelen en toepassen van nieuwe dienstverleningsconcepten en communicatiestrategie√ęn. Daarbij ligt inhoudelijk de nadruk op het toevoegen van nieuwe media aan de bestaande kanalen en mediamix. Mijn rol als adviseur varieert van het coachen van de inhoudelijk betrokken medewerkers, tot het volledig uitwerken en uitvoeren van een strategisch project- of beleidsplan.