Innovator

  • Business consultant
  • Strateeg
  • Expert

Otto Thors beantwoordt complexe vraagstukken in de rol van business consultant strateeg en expert voor zakelijke klanten zoals uitgeverijen, ICT leveranciers en kenniscentra. Op basis van jarenlange kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk kan hij initiatieven ontplooien, businesscases bouwen en proposities verbinden met relevante trends en activiteiten.

Business consultant

Als Business consultant heb ik voor verschillende zakelijke klanten marktverkenningen uitgevoerd en proposities opgesteld. De vraag die daarbij vaak wordt gesteld is: Met welk type diensten kunnen wij voor onze klanten ook in de toekomst meerwaarde blijven bieden? Dat betreft doorgaans nieuwe diensten op het snijvlak van overheid, informatie en IT. Met een innovatie gedreven focus werk ik diverse scenario’s uit en maak ik een businesscase op basis waarvan de opdrachtgever een helder en weloverwogen besluit kan nemen.

Strateeg

Als innovator ben ik dagelijks bezig met het verzamelen en bijhouden van nieuws en vakliteratuur over relevante ontwikkelingen. Ik let vooral op thema’s zoals overheid, communicatie, IT en nieuwe media. Op basis hiervan ben ik goed geïnformeerd en kan ik bedrijfsdoelstellingen koppelen aan actualiteiten en trends. Voor zakelijke klanten verzorg ik bijvoorbeeld een second opinion op de ingeslagen koers of modereer ik een werksessie met de directie gericht op het verkennen van een nieuwe strategie. Naast procesmatige begeleiding lever ik ook inhoudelijke expertise en kan ik als onafhankelijk professional zaken en belangen met elkaar in verband brengen.

Expert

Als Expert werk ik regelmatig mee aan debatten, interviews en ronde tafel discussies. Met een inhoudelijke focus op nieuwe media, dienstverlening en innovatie kan ik een waardevolle bijdrage leveren. Ik geloof in het principe van kennis delen en ga graag met u en uw gasten in gesprek.