Hoofdredacteur

  • Redacteur
  • Auteur
  • Influencer

Otto Thors is al ruim tien jaar als hoofdredacteur de drijvende kracht achter het magazine en  platform inGovernment. In de vele artikelen, blogs en discussies staan de organisatie van dienstverlening bij de overheid centraal en blijft geen relevant thema onbesproken.

Redacteur

Als Hoofdredacteur ben ik verantwoordelijk voor de redactionele koers van het magazine inGovernment. Aanvankelijk voor Sdu Uitgevers, daarna voor Binnenlands Bestuur en tegenwoordig voor de Vereniging Directeuren Publieksdiensten. Met veel plezier werk ik  samen met redacteuren en auteurs die hun verhaal willen delen.  Het is altijd mijn doel om gevarieerde verhalen over de organisatie van dienstverlening bij de overheid te delen binnen een netwerk van professionals. Door uiteenlopende thema‚Äôs te behandelen en verschillende auteurs aan het woord te laten, levert inGovernment als kennisplatform al jarenlang meerwaarde aan ruim 25.000 public professionals.

Auteur

Als Auteur heb ik diverse publicaties op mijn naam staan voor verschillende vakbladen. Dat varieert van een serie interviews met gemeentesecretarissen tot artikelen over best practices in dienstverlening. Voor inGovernment schrijf ik elk kwartaal interviews en een redactionele column. Daarnaast ben ik als blogger actief op verschillende websites. Voor gastbijdragen aan magazines of websites ben ik altijd te benaderen.

Influencer

Als Influencer probeer ik via social media een actieve bijdrage te leveren aan discussies. Ik gebruik vooral Twitter, LinkedIn en Facebook om verhalen die het verspreiden waard zijn met mijn volgers te delen. Ik let daarbij meer op kernwaarden zoals invloed en interactie in plaats van op vluchtige indicatoren zoals likes of retweets.