Spreker

  • Keynotes
  • Dagvoorzitter
  • Gespreksleider

Otto Thors is een ervaren professional die graag naar anderen luistert en zelf verhalen vertelt als gastspreker, dagvoorzitter of keynote tijdens (internationale) congressen. Hij spreekt over uiteenlopende onderwerpen zoals de toekomst van overheden en de impact van nieuwe media. Verwacht visie, discussie, consternatie en inspiratie!

Gespreksleider

Als gespreksleider is het mijn doel om discussies van de juiste dynamiek te voorzien. Daarbij hanteer ik een vlotte interviewstijl en vraag ik op positief kritische wijze door op zienswijzen en motieven met respect voor de deelnemers en sprekers. Aangezien ik niet enkel een technisch voorzitter ben, maar ook altijd eigen expertise inbreng in discussies blijft een gesprek onder mijn leiding gaande en de energie bij deelnemers hoog.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter is het mijn rol om bezoekers op soepele wijze door een congres heen te loodsen. Op basis van de principes van Hostmanship besteed ik gericht aandacht aan de sprekers en gasten. Ik focus op de sfeer, energie en beleving van bezoekers, zonder zelf telkens de aandacht op te eisen. Dit vertaalt zich niet alleen in een zichtbare rol op de dag zelf, maar ook door actief mee te denken tijdens de voorbereiding van een event.

Keynotes

Als keynote spreker vertel ik graag verhalen over de overheid van de toekomst. Welke Innovatietrends zie ik en hoe kan je die duiden? Hoe kan een organisatie inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen? Dit alles gaat altijd gepaard met veel praktijkvoorbeelden en een interactieve vertelstijl. Beleving van het verhaal staat centraal, vandaar dat ik graag gebruik maak van multimedia. Ik neem mijn rol als kletsmajoor serieus en actualiseer mijn keynotes continu.